aria-di.casa-logo

OSVEŽIVAČI PROSTORA

Felce Azzurra se posebno posvetila istraživanju ambijenta u kojem živimo, kako bi svojim prepoznatljivim mirisnim notama obezbedila opuštajuću atmosferu, sa personalizovanom harmonijom, elgancijom i jednostavnošću.

OSVEŽIVAČI PROSTORA U SPREJU

Parfimisani sprej Felce Azzurra linije Aria di casa su praktični za upotrebu i prilagodljivi za svaki ambijent. Idealni za kuhinju i kupatilo.

KLASIČAN TALK MIRIS
Oplemenjuje prepoznatljivim mirisom kućni ambijent koji izaziva prijatnost.

SPREJ SA MIRISOM SLATKE HARMONIJE TALKA I TREŠNJINOG CVETA
Bogat senzualni cvetni miris. Trešnjin cvet simbolizuje čistoću, lojalnost, iskrenost i hrabrost, ali je i emblem senzualnosti i ženstvenosti. Zbog ovoga cvetanje u antičkom orijentalnom svetu je bilo znak izobilja i napretka.

MIRIS SA RELAKSIRAJUĆIM TALKOM I LAVANDOM
Poklanja sladak trenutak relaksacije. Od antičkih vremena lavanda je cenjena zbog umirujućeg dejstva i ravnoteže, a u kombinaciji sa talkom oslobađa intenzivan provansalski miris, idealan za zasluženu relaksirajuću pauzu.

MIRIS RADOSNE ZABAVE, TALK I NARANDŽASTI CVET
Osvežavajući miris narandžinog cveta pruža osećaj razigranosti i zadovoljstva koje podiže raspoloženje zahvaljujući euforičnom efektu.

MIRIS TOPLE ATMOSFERE I PLEMENITOG BILJA
Ovaj nežan i sofisticiran miris ulepšaće vaše intimne momente, budeći čula i radost života u domu ili u poslovnom prostoru.

DEZODORANS ZA PROSTOR VODENOG LIŠĆA
Svež miris, sofisticirane vodene note, ostavlja utisak otvorenog prostora koji budi sva čula.

ZLATNA VANILA MISTERIOZNIH HORIZONATA
Oslobadja dugotrajan i topao miris, obogaaćen cvetnom notom. Senzualan i sofisticiran.