mleka-za-telo

Felce Azzurra – Mleko za telo

Linija hidrirajućih, učvršćujućih i hranljivih mleka za telo, za svakodnevnu negu kože, prirodno i efikasno.

Dostupno u 4 mirisa…

Crema Fluida Idratante
Hidratantno mleko, formula obogaćena B5 vitaminom, čini kožu mekom i glatkom. Vitamin B5 zadržava molekule vode integrišući prirodni hidratantni faktor. Koža tako postaje zdrava i sjajna. Idealno za normalnu kožu. Klasičan miris FA, tradicionalno pruža blagostanje koži.

Crema Fluida Vellutante – Mleko za baršunastu i glatku kožu
Hranljivo mleko, obogaćeno formulom sa vitaminom F, čini kožu izuzetno elastičnom i mirišljavom. Vitamin F pruža kompletan tretman koji stvara hidro-lipidni balans epidermisa. Koža obnavlja svoje prirodno stanje hidriranosti i hranljivosti. Idealno za suvu kožu. Miris sladak, topao.

Crema Fluida Nutriente
Hranljivo mleko obogaćeno vitaminom A, čini kožu mekom i glatkom o od vitalnog je značaja za održavanje strukturalnog integriteta kože, sprečava nesavršenosti kože i čini je glatkom i baršunastom. Idealno za osetljivu kožu. Miris elegantan, bogat i prefinjen.

Crema Fluida Tonificante
Mleko za učvršćivanje kože obogaćeno vitaminom E, brzo upijajuće duboko u kožu. Vitamin E je važan zaštitni faktor u borbi sa oksidativnim fenomenima koji čine kožu starijom. Ona tako obnavlja energiju i ostaje živahna i zategnuta. Idealno za oštećenu kožu. Miris je svež i bujan.