felce azzura il bianco

NEGA VEŠA

Prva linija proizvoda za negu veša osmišljena je sa istom strašću kao linija za negu kože, i nudi kompletan asortiman proizvoda za pranje i negovanje veša i dugotrajan miris.

TEČNI DETERDŽENTI

Pet deterdženata sa različitim funkcijama najbolji su saveznici vaše mašine za veš.

MIRISNI DETERDŽENT ZA PRANJE VEŠA
Tečni deterdžent za pranje u mašini. Aktivna formula i klasičan Felce Azzurra miris čine veš čistim i mirišljavim. Pogodan za sve tipove tkanina i efikasan u borbi sa flekama već na 30 stepeni. Formula dermatološki ispitana u odnosu na kožu ruku. Garantuje čist i mirišljav veš.

DETERDŽENT ZA OSETLJIVU KOŽU
Dermatološki ispitan tečni deterdžent adekvatan za odeću za bebe i za one sa veoma osetljivom kožom. Testovi svedoče o kontrolisanom prisustvu potencijalno iritirajućih supstanci: hrom, kobalt, nikl. Efikasan za otklanjanje mrlja već na 30 stepeni.

DETERDŽENT I OMEKŠIVAČ 2 U 1
Efikasno otklanja mrlje, delikatan za tkanine, kožu i garantuje čist i mirišljav veš. Zahvaljujući prisustvu omekšIvača, jednim potezom pranja istovremeno čini veš mekanim i prijatno mirisnim, sa prepoznatljivim Felce Azzurra notama.

DETERDŽENT ZA VUNU I OSETLJIVE TKANINE
Za pranje na ruke i u mašini, na bazi marsejskog sapuna. Ima efekat balzama sa prilagođenom formulom za osetljive materijale koje obnavlja pri svakom pranju, štiteći pri tom osetljivu kožu. Idealan za najosetljivije tkanine poput vune, kašmira, svile.

MIRIŠLJAVI DETERDŽENT ZA PRANJE VEŠA
Za pranje na ruke i u mašini, na bazi marsejskog sapuna. Ima efekat balzama sa prilagođenom formulom za osetljive materijale koje obnavlja pri svakom pranju, štiteći pri tom osetljivu kožu.